Oostappen Groep ontvangt wederom dwangsom van 34.000 euro na controle vakantiepark Droomgaard

Foto: Google Streetview

De gemeente Loon op Zand en de politie voerden op maandag 10 december 2018 een controle uit op Oostappen Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel.

De controle wees uit dat op het migrantengedeelte van het park minder dan 200 chalets in gebruik zijn voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Hiermee is voldaan aan de last onder dwangsom. De Oostappen Groep is hiervoor nu geen dwangsom verschuldigd.

Op het recreatieve gedeelte werd opnieuw huisvesting van arbeidsmigranten vastgesteld. Dit betekent dat de Oostappen Groep hiervoor een dwangsom van € 34.000,- moet betalen. Dit bedrag komt bovenop de dwangsommen die de Oostappen Groep al aan de gemeente moest betalen.

Vervolg

De gemeente en politie blijven controleren of de Oostappen Groep zich aan de regels houdt. Bij blijvende overtredingen moet de Oostappen Groep opnieuw dwangsommen betalen.

Vlog burgemeester

Burgemeester Hanne van Aart reageert vandaag in een vlog op een aantal vragen die zij online en offline ontving over vakantiepark Droomgaard de afgelopen periode. Bekijk de vlog hieronder!