750-wimpels actie AH en uitslag wedstrijd augustus

Foto: GGAB

Het is feestelijk en vrolijk al die wimpels, banieren en baldakijnen aan onze huizen, in de straten en dorpen. Van de speciale 750-wimpel vonden er al vele honderden een weg naar vlaggenstok of vlaggenmast.

De verkoop startte in december 2018 tijdens het Anton Pieckfestijn en de weekmarkt in Loon op Zand. De Primera vestigingen in Kaatsheuvel en Loon op Zand en Anna Hoeve in De Moer namen de verkoop belangeloos voor hun rekening en het wimpelteam was er mee present bij diverse activiteiten. Deze verkoop is eind augustus gestopt. Een hartelijk dankwoord aan de teams van Gerard, Lizette en Ingrid, aan het wimpelteam (Status 6) en aan de winkeliers van de “kortingskaart”.

Deze week voert Albert Heijn Kaatsheuvel een speciale winkelactie met de 750-wimpel. U leest hierover meer in de advertentie van Albert Heijn Kaatsheuvel elders in deze editie van de Duinkoerier. Het is een actie “op = op”, dus wees er (nog) snel bij.

De wimpelfotowedstrijd gaat tot en met december door. Deze week trok DGF Notarissen de zesde serie maandprijzen. Enkele dagen eerder zijn door de speciale 750-fotograaf weer veertig foto’s gemaakt in De Moer, Kaatsheuvel en Loon op Zand van 750-wimpels aan masten, stokken en huizen die vanaf de straat zichtbaar zijn opgehangen. Het prijzenpakket van deze maand is verzorgd door de stichting in samenwerking met Expert Van der Velden, Proeff en Bakker Mulder uit Kaatsheuvel.

De familie Van de Loo won de 1e prijs; een complete Sodastream met set glazen (Expert Van der Velden). Het pakket met “750” likeur, kaas en Moers stoofpotje en heerlijke nootjes (Proeff) ging als 2e prijs met de familie Van Beers mee naar huis. De 3e prijs was een heerlijke “750 taart” (Bakker Mulder) is gewonnen door en kwam op tafel bij de familie Dingemans. Op de foto de prijswinnaars met gastheer Van der Velden en stichting 750 voorzitter Bert Branderhorst. Winnaars van harte gefeliciteerd!

In september gaat de speciale 750-wimpelfotograaf weer op pad. Eind september kunnen we weer drie wimpeleigenaren blij maken met één van de maandprijzen. Natuurlijk doen alle in 2019 gefotografeerde wimpels mee bij de hoofdprijstrekking in december: een vliegreis naar Curaçao met verblijf voor twee personen. Daar wil je toch ook een mooie kans op maken !

Stichting 750 jaar heerlijkheid/gemeente Loon op Zand.