Eerste lustrum Fairytale

Foto: GGAB

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei viert Fairytale haar vijfjarig jubileum. Iedereen vanaf 18 jaar is a.s. vrijdag en zaterdag welkom om de jubileum editie van dit festival mee te vieren. Bestel HIER je tickets.

Wij wensen allen een geweldig festival toe en feliciteren en complimenteren de organisatoren met dit eerste jubileum. Meer informatie over dit festival vindt u in een speciaal artikel in BuitenGewoon Loon op Zand.

Knipbonnenkaart

Inmiddels hangen ze al op veel plaatsen in onze dorpen; de speciaal voor dit jubileumjaar ontwikkelde wimpels waarmee onze inwoners laten zien dat ze dit bijzondere jaar mee vieren. Toch kunnen nog meer straten ‘750-jaar Gemeente Loon op Zand’ kleuren en daarom heeft de Stichting nog een aantal wimpels aangeschaft. Om iedereen erbij te betrekken hebben we daar ook een leuke extra actie bij in het leven geroepen.

Vanaf donderdag 9 mei krijgt u namelijk bij aankoop van een wimpel een flyer met knipbonnen cadeau. Deze knipbonnenactie is in samenwerking met ondernemers uit onze gemeente opgesteld om u als koper extra te bedanken. Heeft u al eerder een wimpel gekocht? Dan kunt u natuurlijk ook een flyer op komen halen.

Wilt u ook een wimpel aanschaffen? Verkooppunten zijn: Primera in Kaatsheuvel en Loon op Zand en De Annahoeve in De Moer.