Feestelijke uitstraling centrum Kaatsheuvel

Foto: Wim Aussems

Heb je ze ook al gezien? In de Hoofdstraat, de Peperstraat en de Hoofdpoort in Kaatsheuvel? ’t Is heel feestelijk, die 750-baldakijnen boven de straat en in winkelcentrum De Hoofdpoort. De ondernemers in dit winkelgebied van Kaatsheuvel hebben er samen de schouders onder gezet. Samen geven zij “het centrum” een feestelijke 750-uitstraling. Heel fraai.

In onze dorpen zien we al veel 750-wimpels aan huizen en gebouwen hangen. Maar dat kunnen er nog veel en veel meer worden. Je doet het om te laten zien dat we samen feest vieren. En je kunt er mooie maandprijzen en een spectaculaire hoofdprijs mee winnen. Mooi toch!

Koop een 750-wimpel voor één tientje bij Primera in Loon op Zand of Kaatsheuvel of bij Boerderijwinkel Annahoeve in De Moer. En ophangen die wimpel aan vlaggenmast of huis/gebouw. Zichtbaar vanaf de openbare weg en kans maken! Iedere maand opnieuw en in december de hoofdprijs: een vliegreis (retourvlucht) voor twee personen met verblijf op Curaçao.

Fier wapperen de 750-banieren aan de gemeentelijke vlaggenmasten. Je kunt ze niet missen. En ook bij diverse verenigingen en organisaties is de 750-banier uitgestoken, zoals bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand. Veel winkeliers hebben ook de 750-wimpel aan de zaak of in de etalage opgehangen.

Samen laten we zien dat we feest vieren. Aan elkaar en aan de winkelende en recreërende gasten van onze dorpen en buitengebied. Vrolijk en in stijl. In 750-stijl met de voor ons zo karakteristieke kleuren en afbeeldingen. We horen bij elkaar en dat laten we zien. Fier op “Loon op Zand”.

Foto: Gerdy Zijlmans