112

Oproep politie: man gezocht voor diefstal van bankpassen en pincodes

De politie is  op zoek naar een man die verdacht wordt van het onfutselen van pinpassen en pincodes van een 90-jarige vrouw in Dongen. Deze man benaderde het slachtoffer na een telefonische oproep van een persoon die zich voordeed als bankmedewerker.

Wat is er gebeurd?

Een 90-jarige vrouw in Dongen werd gebeld door iemand die beweerde van haar bank te zijn. Deze persoon wist het slachtoffer te overtuigen om haar pinpassen en pincodes af te geven. Vervolgens werd de vrouw bezocht door de verdachte man die de passen kwam ophalen.

Het is nog niet duidelijk of de man die de passen ophaalde dezelfde persoon is die het slachtoffer telefonisch heeft benaderd. Wel staat vast dat hij degene is die de passen in ontvangst heeft genomen en dat er later geld mee is opgenomen.

Beschrijving van de verdachte

De politie roept het publiek op om hulp bij het identificeren van deze man. Heeft u informatie over deze persoon of weet u wie hij is? Bekijk dan de videobeelden en laat uw tip achter via het bijgevoegde tipformulier.

Uw Hulp is Nodig

De politie benadrukt het belang van uw hulp in deze zaak. Elke tip kan cruciaal zijn om deze verdachte te identificeren en verdere incidenten te voorkomen. Aarzel niet om contact op te nemen als u iets weet dat kan bijdragen aan het onderzoek.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze verdachte wordt opgespoord en verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn daden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen