112

Grote zoekactie naar Hebe en Sanne aan de Winterdijk Waalwijk en de Bergsche Maas

WAALWIJK – De zoektocht naar de 10-jarige Hebe uit Vught en haar 26-jarige begeleidster Sanne gaat ook vandaag volop verder, nadat die gisteravond was gestopt omdat het te donker werd. Meer dan honderd mensen helpen met zoeken in de omgeving van Waspik, ’s Gravenmoer, Raamsdonk, Drunen en in Waalwijk. Ook een reddingsbrigade uit Eindhoven is ingezet voor de zoektocht.

Er wordt onder andere ook gezocht bij de Bergsche Maas en op de Winterdijk in Waalwijk. Sinds vanmiddag 16.15 uur is een rijstrook afgezet tussen de afrit Waspik op de A59 tot aan het water bij het Veer bij Dussen. Dat zorgt voor een flinke file tussen knooppunt Hooipolder en Waalwijk.

Het vermiste tweetal zou voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van Waspik. De politie zocht dinsdag vanaf 14.30 uur samen met ongeveer 120 vrijwilligers van het Veteranen Search Team in Waspik. De politie laat weten dat tips „zeer welkom blijven.” „Kijk goed naar ze uit en zie of hoor je iets, meld het bij ons.”

Ze vertrokken richting het huis van Hebe in Vught in een zwarte Kia Picanto met kenteken PR-425-K.

De politie heeft mensen opnieuw opgeroepen informatie te delen die mogelijk kan helpen in de zoektocht naar de vermiste Hebe (10) en haar 26-jarige begeleidster Sanne. De twee zijn sinds maandagmiddag vermist. Sanne haalde Hebe op in Raamsdonksveer om haar naar huis te brengen. Sindsdien zijn ze spoorloos. Dinsdagochtend is een amber alert uitgegeven. Die is nog altijd van kracht, aldus de politiewoordvoerster.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen