112

Drie mannen uit Waspik en Waalwijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dood van Bredase man

Foto: Politie

WAALWIJK/WASPIK – Op vrijdag 20 mei troffen wij na een melding een zwaargewonde man aan in een buitengebied in Helvoirt. Het 68-jarige slachtoffer uit Breda overleed op donderdag 26 mei aan zijn verwondingen. Er is gelijk een grootschalig onderzoek opgestart en vandaag heeft de recherche drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man.

Misdrijf

Op vrijdag 20 mei troffen agenten een zwaargewonde man aan in het buitengebied van Helvoirt. De man overleed even later aan zijn verwondingen. Er is direct een grootschalig onderzoek opgestart.

Aanhoudingen en doorzoekingen

Drie mannen, een van 37 jaar uit Waspik en twee van 20 en 24 jaar uit Waalwijk zijn vandaag rond 06.00 uur aangehouden. Ook worden er op verschillende locaties in Waalwijk, Waspik en Tilburg doorzoekingen verricht bij woningen en een loods. De verdachten zitten in volledige beperkingen, wat inhoudt dat zij geen contact met de buitenwereld hebben en alleen met hun advocaat mogen praten. Wij doen dan ook geen verdere uitspraken over de aanhoudingen, doorzoekingen en de zaak. Het onderzoek gaat verder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen