112

Boom valt op huis in Baardwijksestraat Waalwijk, ook op andere plaatsen stormschade

In de Baardwijksestraat in Waalwijk is zondagmiddag een boom op een huis en een auto terecht gekomen. Het huis heeft hierbij flink wat schade opgelopen. De achterruit van de auto moest het ook ontgelden. De straat is afgesloten.

Efteling

Vanwege de storm zijn er diverse attractie in de Efteling gesloten. De buitenachtbanen in de Efteling zijn gesloten en enkele andere attracties in het pretpark, zoals de Pagode, zijn dicht gegaan. Een deel van de hoofdentree is ook afgesloten omdat er verschillende plafondplaten naar beneden komen.

Loon op Zand

Op een bouwplaats aan de Kloosterstraat in Loon op Zand dreigde een aantal pakken met isolatiemateriaal weg te waaien. Brandweerlieden konden de pakken tegenhouden en terug achter de hekken plaatsen.

Kaatsheuvel

Op de parkeerplaats van Sportpark Eikendijk in Kaatsheuvel is door de hevige storm een grote boom op de geparkeerde auto’s terecht gekomen. Op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel waaide een stuk dak los van de oude brandweerkazerne. Ook dakpannen moesten het ontgelden. De brandweer is druk bezig.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden