112

Man raakt agente met mes in het gezicht (Update)

Foto: FPMB Martijn van Bijnen

Kaatsheuvel – De 23-jarige Poolse man die werd aangehouden nadat hij een agente met een mes in haar gezicht had verwond, is zaterdagmiddag door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld. De snee in de wang van de agente werd op twee plaatsen gehecht. Ook heeft ze een kneuzing in haar nek. Ze moet thuis verder herstellen.

Agenten kregen zaterdagmiddag een melding van een conflict op de camping aan de Duinlaan. Ter plaatse hoorden zij van drie medewerkers dat een Poolse man een caravan niet wilde verlaten. Hij weigerde te vertrekken. Het drietal was door hem bedreigd met een mes. Een van hen had tijdens het tumult een kras op zijn lichaam opgelopen. Zij wilden aangifte doen.

Verder onderzoek naar toedracht
Terwijl de agenten het verhaal aanhoorden, zagen ze dat de bedoelde Poolse man naar buiten kwam, bij een poging om de man te overmeesteren werd de agente in haar gezicht geraakt met een mes, de precieze toedracht moet onderzoek uitwijzen. Er werd door de dienders pepperspray ingezet waarna de verdachte kon worden aangehouden. De agente werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen