112

Politie houdt drie verdachten aan na schietincident in Waalwijk

Foto: FPMB Erik Haverhals

Waalwijk – De politie onderzoekt de aanleiding van een schietincident in het Max Regerpark. Er raakte daarbij niemand gewond. De politie verrichte drie arrestaties.

Vrijdagmiddag 10 juni 2016 werd er 13.30 rond uur geschoten in een brandgang. Daarbij raakte niemand gewond. De politie zette direct de omgeving af en ging op zoek naar degenen die bij de zaak betrokken zouden zijn. Er volgde een sporenonderzoek en er werd een Burgernetmelding verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar de vluchtauto. In de loop van de middag arresteerde de politie drie verdachten. Het gaat om:

  • Een 28-jarige man uit ’s-Hertogenbosch
  • Een 29-jarige man uit Heusden
  • Een 30-jarige man uit Oosterhout

Hennepkwekerij
Er vond een doorzoeking plaats in een woning aan het Max Regerpark. De agenten stuiten op een hennepkwekerij op de zolderverdieping. De wietplantage telde 230 hennepplanten.

In de cel
Het onderzoek is in volle gang. De drie verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex. De drie verdachten zitten in ‘volledige beperkingen’. Dat houdt in dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaten. Dat betekent ook dat door politie en het Openbaar Ministerie geen verdere inhoudelijke mededelingen gedaan kunnen worden over het onderzoek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen