Liesbeth van Aspert nieuwe directeur/bestuurder Stichting Mikz kinderopvang

Foto:

Op 1 september 2022 wordt Liesbeth van Aspert de nieuwe directeur/bestuurder van Stichting Mikz kinderopvang. Liesbeth is momenteel werkzaam als directeur bedrijfsvoering en financiën en waarnemend bestuurder bij Kanteel kinderopvang, een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Rosmalen/Den Bosch en omgeving.

Over haar keuze voor Mikz kinderopvang zegt Liesbeth het volgende:

‘Wat een eer en genoegen dat de Raad van Toezicht heeft besloten mij per 1 september te benoemen als directeur-bestuurder van Mikz Kinderopvang. We staan in onze mooie branche aan de vooravond van een voor kinderen en ouders kansrijke stelselwijziging. Wat een prachtig moment om als bestuurder aan de slag te gaan bij een organisatie die haar maatschappelijke opdracht al zo serieus nam. Het betekent dat Mikz er wil zijn voor álle kinderen én hun ouders, ongeacht of zij werken. Het betekent dat al het geld dat verdiend wordt geïnvesteerd wordt in de kinderen, de locaties en alle professionals die bij Mikz werken. Dat laatste is zeer actueel. Het is bekend dat het ook in de kinderopvang onmogelijk is de roosters conform de strikte wetgeving rond te krijgen. Daar ligt een stevige uitdaging. Eén van de kernwaarden van Mikz is Samen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met team Mikz en met alle samenwerkingspartners van Mikz aan de slag te gaan. Graag tot in september!’

De Raad van Toezicht en het managementteam zijn enthousiast over de komst van Liesbeth. Ans Hoogland, voorzitter Raad van Toezicht, geeft hierover aan “Wij zijn blij dat het is gelukt om een enthousiaste en kundige bestuurder voor Mikz te vinden. We zijn vol vertrouwen dat de verdere ontwikkeling van de maatschappelijke kinderopvang bij Mikz bij haar in goede handen is. Wat ons sterkt in onze keuze voor Liesbeth is het unanieme draagvlak vanuit een hele brede geleding van onze organisatie Mikz, wat Liesbeth heeft weten te bewerkstelligen. Wij wensen haar en alle betrokkenen heel veel succes en werkplezier toe en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Liesbeth volgt Ans Keij op, die vanaf december 2014 de functie van directeur/bestuurder bij Mikz heeft vervuld. Ans Keij heeft veel voor de continuïteit en toekomst van Mikz betekent. Tot begin september 2022 zal Ans nog betrokken zijn bij Mikz.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen