Te koop: Bouwkavel Erasstraat Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Deze kavel is gelegen in het landelijke buitengebied van de gemeente Loon op Zand. In de nabijheid van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen, Golfpark de Loonsche Duynen en snelle verbinding en ontsluiting richting Tilburg, Breda en Den Bosch.

Grenzend aan het landelijk gebied komt deze bouwkavel met een oppervlakte van ca. 2.083 m² in de verkoop. Heeft u altijd al landelijk willen wonen, maar wel nabij voorzieningen, dan is dit een unieke kans en prachtige mogelijkheid om hier uw droomhuis (met bijgebouw) te realiseren.

De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van kadastrale afmeting. Het betreft een royaal perceel van ca. 2.083 m², ca. 25 meter frontbreedte en ca. 82 meter diep, met daarop een te slopen keuterboerderijtje. Op de plaats van de te slopen boerderij is de mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning met eventueel kantoor of praktijkruimte aan huis of mantelzorgwoning of Bed & Breakfast.

De getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden, wel kan de gemeente Loon op Zand nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De gemeente heeft een duidelijk beeld en richtlijnen.

Aanwezig:
– Bodemrapportage aanwezig

Bezwaartermijn voor wijziging bestemming is doorlopen, per direct omgevingsvergunning aan te vragen, snel starten eventueel mogelijk. Vooroverleg met welstand heeft plaatsgevonden en konden zich vinden in de tekeningen van buro de ville.

Enkele foto’s/afbeeldingen en tekeningen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend!

KLIK HIER voor meer info.

Voor meer informatie en mogelijkheden vragen wij u contact op te nemen met ons kantoor.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen