Te koop: Drie bouwkavels Erasstraat Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Kaatsheuvel is een gezellig Brabants dorp en deze kavels zijn gelegen in het landelijk buitengebied van de gemeente Loon op Zand. In de nabijheid van Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen, Golfpark de Loonsche Duynen en snelle verbinding en ontsluiting richting Tilburg, Breda en Den Bosch.

Grenzend aan het landelijk gebied komen drie riante bouwkavels met oppervlaktes variërend van circa 642 m² tot circa 2.083 m². Heeft u altijd al landelijk willen wonen, maar wel nabij voorzieningen, dan is dit een unieke kans & prachtige mogelijkheid om hier uw droomhuis (met bijgebouw) te realiseren.

3 BOUWKAVELS
De drie exclusieve kavels zijn naast elkaar gelegen aan de Erasstraat, een sfeervol stukje landelijk buitengebied van Kaatsheuvel.

PRIJZEN
Kavel          Kavelgrootte                 Prijs k.k.                  Woningtype
1                         642 m2                  € 275.000                  geschakeld
2                         646 m2                  € 277.000                  geschakeld
3                      2.083 m2                  € 509.000                  vrijstaand

Het is mogelijk om extra grond bij te kopen. De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting. Wij adviseren de geschakelde woningen samen te laten ontwerpen en bouwen.

REFERENTIEWONINGEN / SCHETSONTWERPEN
Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik. De gemeente heeft een duidelijk beeld en richtlijnen bij de nieuw te bouwen woningen.

KAVEL 1+2
Het betreft 2 percelen van resp. ca. 642 m² en 646 m², ca. 12 meter breed en ca. 54 meter diep.

KAVEL 3
Het betreft een royaal perceel van ca. 2.083 m², ca. 25 meter frontbreedte en ca. 82 meter diep, met daarop een te slopen keuterboerderijtje. Op de plaats van de te slopen boerderij is de mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning met eventueel kantoor- of praktijkruimte aan huis, mantelzorgwoning of Bed & Breakfast.

AANVULLENDE INFORMATIE
Bodemrapportage aanwezig
Foto’s zijn indicatief
Bestemmingsplan met maatvoeringen in te zien via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view

KLIK HIER voor meer info.

Uiteraard ben je van harte welkom om deze woning geheel vrijblijvend te bezichtigen. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor in Waalwijk.

Timmermans Makelaardij
Stationsstraat 74
Postbus 294
5140 AG Waalwijk
Telefoon: 0416-332661
E-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen