Te koop: Vrijstaande woning aan de Brabanthof 29 in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Rustig maar toch nabij het centrum wonen aan het Brabanthof, wie wil dat nou niet? Deze jonge en vrijstaande woning is gelegen in een rustig hofje, is perfect afgewerkt en is voorzien van een multifunctionele ruimte, royale bijkeuken én inpandige garage. Kortom meer dan genoeg redenen om deze woning nader te bekijken.

En de lijst van pluspunten is nog langer. Het perceel is lekker ruim, het schilderwerk aan de buitenzijde pas gedaan, de shutters voorzien de begane grond van extra sfeer en de gashaard brengt de woonkamer nog meer gezelligheid. Boven vind je 3 ruime slaapkamers (1 met inloopkast), een bijzonder ruime badkamer en een separaat toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De zolderverdieping barst van de potentie.

Dit familiehuis is een schot in de roos. Ruimte, licht, ligging en afwerking scoren de maximale punten. Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en ervaar het zelf.

Bijzonderheden van de woning:

-Jonge, vrijstaand geschakelde woning gelegen op een ruim perceel in een rustig hofje nabij het centrum van Kaatsheuvel
-Oprit met plaats voor 2 auto’s en een elektrisch oplaadpunt
-Riante woonkamer voorzien van erker, sierlijsten, shutters, schuifpui en gashaard
-Begane grond voorzien van vloerverwarming
-Keuken
-Grote bijkeuken
-Multifunctionele extra ruimte
-Inpandige garage met lichtkoepel en wateraansluiting
-3 slaapkamers eerste verdieping (waarvan 1 met inloopkast)
-Zeer ruime badkamer en separaat toilet
-Ruime tweede verdieping met optie tot 1 of 2 extra slaapkamer(s)
-Riante groene tuin voorzien van vijver en veranda
-Volledig voorzien van dubbel glas
-Volledig voorzien van houten kozijnen
-CV-ketel Nefit, bj. 2006
-Alarmsysteem
-De meeste binnenmuren en plafonds zijn voorzien van een 2-componenten beschermlaag waardoor ze afwasbaar zijn en er geen verkleuring optreedt.
-Energielabel A
-Schilderwerk buiten: 2021
-Let op: het totale woonoppervlak is gebaseerd op de alternatieve plattegrond van de tweede verdieping

In de hal tref je de meterkast, toiletruimte, trapopgang, garderobe, trapkast en de stijlvolle glazen deur naar de woonkamer. Zwaai die deur maar open en neem even in je op wat je ziet. Mooi die shutters. Gezellig die gashaard. Fraai die grote schuifpui. En kijk eens naar de sierlijsten op het plafond? Over sfeer gesproken. Aan de voorzijde -bij de erker- is het zitgedeelte. Vanaf de bank kijk je zo het hofje in. Aan de achterzijde zit je aan een grote eettafel en heb je een mooi uitzicht op de groene tuin. Zet de schuifpui vooral open op mooie dagen. Zo geniet je maximaal van al het groen. Naast het eetgedeelte ligt de keuken. De keuken bestaat uit een 5-pitsgaskookplaat plus afzuigkap (beiden 2020), vaatwasser, spoelbak en Combi Quooker, combi-oven, koelkast met vriezer en veel opbergruimte in de vorm van kastjes en lades. Zowel woonkamer als keuken is voorzien van (smart) inbouwspots.

Vanuit de keuken kun je direct met een deur de tuin in. Achter de keuken ligt de multifunctionele ruimte. Voor nu is deze ruimte in gebruik als kantoor, maar je kunt er natuurlijk ook een speelkamer, een chill room of een hobbyruimte van maken. Naast de multifunctionele ruimte vind je de bijkeuken met bergruimte en de aansluiting van de wasapparatuur. Via de bijkeuken kom je in de inpandige garage -voorzien van lichtkoepel- terecht.

Op de eerste verdieping vind je een separaat toilet (fijn!), drie slaapkamers en een badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een tv-aansluiting en een luxe inloopkast. De andere twee slaapkamers –welke beide even ruim zijn- liggen aan de achterzijde. De badkamer -voorzien van inbouwspots- is heel ruim en opgedeeld in een hoekligbad, een grote inloopdouche, een riante dubbele wastafel met meubel en een design radiator.

Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping. Een grote ruimte met een hoge nok waar je nog alle kanten mee op kunt. Plaats er 1 of 2 dakramen in en je creëert in een handomdraai een extra slaapkamer. De zolder is voorzien van knieschotten waar je veel spullen kwijt kunt. Kortom: een heleboel zolder met een heleboel mogelijkheden.

De 16 meter diepe en privacy biedende tuin is een heerlijke plek om te relaxen. Lekker groen ook. Je vindt er twee grote terrassen met plek genoeg voor een lange tafel waar familie en vrienden kunnen zitten. Achter in de tuin -voorbij de mooie vijver- geniet je vanuit je ligstoel of loungeset van de zon. Even genoeg zon gehad? Neem dan plaats onder de veranda waar je tot laat in de avond blijft zitten. Ook vind je in de tuin gazon, een buitenkraan, een rvs-tuinkast en een achterom.

De ligging van de woning:

De woning is gelegen aan een rustig hofje. Op nog geen 10 minuten loopafstand vind je alles wat je nodig hebt: supermarkten, scholen, winkels, sportfaciliteiten en speciaalzaken. Binnen vijf autominuten zit je op de belangrijkste uitvalswegen richting Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Breda. Ook Waalwijk is snel te bereiken. Het NS-station Tilburg ligt op 15 minuten reisafstand. En heb je behoefte aan natuurpracht? De Loonse en Drunense Duinen zijn vlakbij. Recreëren doe je onder andere in het mooiste pretpark van Nederland: de Efteling.

Verkoper vertelt…

Het zal best even slikken zijn wanneer we de sleutel van dit fijne huis gaan overdragen. We voelen ons erg dankbaar hier te hebben mogen wonen, op deze rustige plek, maar toch dicht bij het hart van het dorp. In een huis wat niet alleen heel praktisch is ingedeeld, maar ook echt voelt als een fijn thuis en waar we ons heel veilig hebben gevoeld. De prachtige houten shutters die we 3 jaar geleden lieten plaatsen was een grote wens die in vervulling ging. Wij wensen de nieuwe bewoners hier net zo’n fijne tijd toe als wij hier hebben gehad.

KLIK HIER voor meer info en foto’s.

Remco Olden Lommers makelaars
Hertog Janstraat 1e
5141 KJ Waalwijk
T: 0416 67 52 52
E: [email protected]
I: www.olden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen