Voetbaltrainingen jeugdteams Blauw-Wit’81 zijn weer begonnen!

Foto: Blauw-Wit'81

De afgelopen weken zijn de trainingen voor de jeugdteams bij Blauw-Wit’81 weer begonnen. Dat is ook te zien aan de opkomst.

Het was vorige week woensdag lekker druk, want er stonden maar liefst 20 F-spelers en 14 mini’s op het veld. Veel nieuwe gezichten en wij hopen natuurlijk dat zij het zo leuk vonden dat we ze ook snel als nieuw lid bij onze vereniging mogen verwelkomen. Veel mini’s hadden vorig seizoen al geproefd op een speciale training die we woensdag 20-9 nog eens herhaalden. Altijd leuk om spelenderwijs te leren voetballen. De kinderen waren enthousiast!

Vind je het leuk om te voetballen, kom dan eens kijken op een training van een van de teams in jouw leeftijdsgroep. Onze leuke JO9, JO11 of JO13 bijvoorbeeld, zij trainen op maandag en woensdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur. En wat dacht je van de meisjes MO19, elke dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur, of de mini’s vanaf 4 jaar, elke woensdag van 18.15 uur tot 19.15 uur.

Je bent van harte welkom op het sportpark in De Moer!

Heb je er zin in, maar nog vragen, neem dan contact op met de technische commissie van onze vereniging [email protected]. Kijk ook eens op onze website; www.blauwwit81.nl

Tot gauw!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen