Voetbalvereniging Blauw-Wit ’81 is weer begonnen!

Foto: Loonopzand.nieuws.nl Balkenende Media

Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen bij Blauw-Wit’81 in de Moer. Het prepareren van de velden, het klaarzetten van kleding en materiaal, het bijwerken van de ledenadministratie, het verwerken van de veranderingen bij de KNVB, de digitalisering van de spelerspassen, de eerste trainingen, de eerste vriendschappelijke of beker wedstrijden, nieuwe commissieleden, het indelen voor het rijden, de wasmoeders regelen, enz, enz. Kortom er is de afgelopen zomer veel werk verzet om de jeugd en de senioren het komende seizoen weer te kunnen laten voetballen.

Bijzonder deze zomer was de verbouwing en opknappen van de kleedkamers die grenzen aan het ‘t-Moeruiltje. Allemaal uitgevoerd door vrijwilligers van Blauw-Wit’81. Ook de verenigingen uit De Moer hebben hier profijt van. Blauw-Wit ’81 is trots op haar vrijwilligers en omwonenden die het toch elk jaar weer mogelijk maken om ongeveer 380 leden een leuk en sportief jaar te bezorgen!
Wij nodigen alle omwonenden uit om op de diverse zaterdagen en zondagen te komen kijken naar de wedstrijden bij Blauw-Wit’81.

Blauw-Wit ’81 is een Sociale vereniging waar het voetbalplezier voorop staan. Training worden verzorgd door goede trainers op goed onderhouden velden, die in de winter goed verlicht zijn. Voor de mini’s kan er, bij slecht weer, uitgeweken worden naar het gymzaaltje. Blauw-Wit’81 heeft haar organisatie ingericht op goede begeleiding voor trainers en leiders, heeft één Technische Commissie met coördinatoren voor alle teams, van Mini’s tot senioren, voor de hele vereniging. Spelers van het eerste team van Blauw-wit’81 geven ook training bij de jeugd. Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. Weet je iemand of heb je zelf interesse, mail dan naar [email protected].

Naast het voetbal worden er ook diverse andere leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd, waaronder een startdag om het nieuwe seizoen mee te beginnen, een toernooi, een voetbalkamp, diverse clinics en een afsluitdag waarbij de ouders tegen de kinderen voetballen. Voor alle jeugdteams van Blauw-Wit’81, zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. Van de mini’s (vanaf 4jr) tot de oudste jeugdteams Jeugd onder 19, kunnen we nog nieuwe leden gebruiken. Jullie zijn van harte welkom.

Vind je voetballen leuk en wil je bij een leuke club spelen die ook een aantal leuke andere activiteiten organiseert voor de jeugd, kom dan eens een proeftraining doen tijdens de normale jeugdtrainingen Wanneer de trainingen zijn voor jouw leeftijdsgroep, kun je lezen op onze website(www.blauwwit81.nl) onder het kopje jeugd. Wil je graag lid worden, meld je dan snel aan bij de Technische Commissie [email protected]. Tot gauw!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen