Basiscursus bloemschikken bij Groei en Bloei de Langstraat

Foto: pxhere.com

Heeft u altijd al willen bloemschikken maar kwam het er nooit van? Dan is deze beginnersgroep iets voor u. In september 2017 start Groei en Bloei de Langstraat een nieuw seizoen met een nieuwe groep bloemschikkers die deel nemen aan de basiscursus.

De basiscursus o.l.v. Yvonne Zwinkels bestaat uit 5 lessen en wordt op de donderdagen 14-09, 05-10, 26-10, 23-11 en 21-12 gegeven. Aan de orde komen: corsagetechniek, boogschikking, parallel geschikt boeket, pompoenschikking en een guirlander. De docente neemt bij de eerste les een ondergrond en alle materialen, zoals bv. bloemen en binddraad mee.

In de vier andere lessen neemt de cursist zelf een ondergrond mee, voor de overige materialen wordt gezorgd door de docente. Hiervoor worden in de lessen nadere aanwijzingen gegeven. De cursist zorgt steeds zelf voor een mesje en een draadtangetje.

De kosten zijn euro 110,– voor leden van Groei en Bloei en euro 120,– voor niet leden. De cursus wordt gegeven in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 in Waalwijk. Voor meer informatie of opgave kunt u terecht bij de docente Y. Zwinkels op e-mail adres [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen