Eerste “Ondernemer van de maand” Loon op Zand bekend

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

In de afgelopen periode hebben we op onze Facebookpagina gevraagd welke ondernemer uit de gemeente Loon op Zand jij graag in het zonnetje zou willen zetten.

Zo’n 200 mensen hebben hierop gereageerd. De top 5 (in alfabetische volgorde) ziet er als volgt uit:

De meeste stemmen gingen naar Mantel Match uit Kaatsheuvel/Loon op Zand. Onze felicitaties gaan uit naar de ondernemers Monique de Man en Danielle van Wezel. Op 25 januari a.s. plaatsen we op Loonopzand.nieuws.nl een leuk artikel over hun onderneming.

Gezien de positieve reacties hebben we besloten om elke maand een ondernemer in het zonnetje te zetten. De gekozen twaalf ondernemers doen in december 2018 mee aan de ‘Ondernemer van het jaar’ verkiezing. Monique de Man en Danielle van Wezel van Mantel-Match zijn vandaag als eerste ondernemers genomineerd voor deze verkiezing omdat ze zijn gekozen tot ‘Ondernemer van de maand januari’.

Vanaf 26 januari kan iedereen stemmen op de ‘Ondernemer van de maand februari’. Meer info tref je binnenkort aan op onze Facebookpagina.

article
43570
Eerste “Ondernemer van de maand” Loon op Zand bekend
In de afgelopen periode hebben we op onze Facebookpagina gevraagd welke ondernemer uit de gemeente
https://loon-op-zand.nieuws.nl/ondernemervandemaand/43570/eerste-ondernemer-maand-loon-op-zand-bekend/
2018-01-10T09:07:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2018/01/09160349/ondernemer-van-de-maand.png
Care4Health, Gastouderbureau Bonte Koe, Gelato Bottega, Mantel Match, Ondernemer van de maand, Strings & Things Totally Music
Nieuws, OvdM