Lekker gegeten en verrast door Popkoor Undercover bij Chalet Fontaine

01 nov 2018, 11:25 Nieuws
diner chantant
Afgelopen zaterdagavond was er in Kaatsheuvel een uniek dinerconcert georganiseerd door Popkoor Undercover uit Loon op Zand. Zij organiseerden een heuse ‘Diner Chantant’ bij Chalet Fontaine.
De gasten werden feestelijk opgewacht met een welkomstdrankje. Langs de rode loper, door de rijkelijk met bloemen versierde gangen, werden ze naar hun tafel begeleid. Maar liefst 155 gasten druppelden vanaf iets over vijven Chalet Fontaine binnen.
Tijdens deze verrassende avond werd een drie gangen menu geserveerd. Alle leden van het popkoor hadden de handen vol. Naast het zelf opnemen en uitserveren van gerechten en drankjes brachten zij gedurende de gehele avond een muzikaal spektakel. Vol passie en overgave werden er diverse groeps- en solo stukken ten gehore gebracht.
Undercover wist hun gasten te raken doordat er echt met gevoel en energie werd gezongen. Het was een feest om naar te kijken en te luisteren. Veel gasten hebben zich al aangemeld voor de tweede editie. Een geslaagde avond die dus zeker voor herhaling vatbaar is.
Met het Diner Chantant halen de koorleden geld op voor nieuwe mooie projecten die ze in 2019/2020 op hun wensenlijstje hebben staan. Zo zijn zij ook te horen op 15 december, Kerstklanken in de Langstraat. Meer informatie over Popkoor Undercover kunt u vinden op de website www.popkoorundercover.nl , of via hun facebookpagina.