Kerstdemonstratie Bloemschikken

25 okt , 18:06 Nieuws
kerstworkshop foto2 588913ccd5
© Groei en Bloei de Langstraat
ELSHOUT - Op dinsdagavond 26 november organiseert Groei & Bloei een sfeervolle kerstdemonstratie bloemschikken in D'n Elshof, Th.J. Rijkenstraat 10A, Elshout. Deze avond is dé kans om alvast in de kerstsferen te komen en inspiratie op te doen voor het maken van prachtige kerststukken. Of u nu lid bent of niet, iedereen is van harte welkom voor een kleine bijdrage.
Tijdens de avond kunt u onder het genot van een kop koffie en iets lekkers genieten van de creaties van bloemschikdocente Yvonne Zwinkels uit Wijk en Aalburg. Zij gaat samen met ongeveer negen cursisten aan de slag met het maken van diverse kerststukken, zoals een sfeervolle adventskrans, een alternatieve kerstboom, een feestelijke kersttaart en andere mooie arrangementen. U krijgt volop tips en trucs om zelf thuis aan de slag te gaan. Daarnaast wordt er ook getoond hoe u feestelijke borrelhapjes kunt maken.
Bij binnenkomst ontvangt u een lot waarmee u aan het einde van de avond kans maakt op een van de gemaakte kerststukken.
De avond begint om 20.00 uur en de deuren openen om 19.30 uur. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers, verzoeken wij u zich vóór 15 november aan te melden via [email protected].