Informatiebijeenkomst: leer meer over AI en ChatGPT

16 okt , 9:10 Nieuws
informatiebijeenkomst ai en chatgpt
Bibliotheek Midden-Brabant
KAATSHEUVEL - Acteurs over de hele wereld die staakten, omdat ze bang waren door kunstmatige intelligentie overbodig te worden. Jongeren die hun werkstukken laten schrijven door een robot. Maar ook kankerpatiënten die beter en sneller geholpen worden dankzij dezelfde technologie. Kunstmatige intelligentie (AI) is de toekomst, maar wat betekent dit voor de gewone burger? Kom op 26 november naar de informatiebijeenkomst in De Rode Loper en leer meer over AI en ChatGPT.

Nep of echt?

Foto's, teksten en zelfs stemmen kunnen door slimme computerprogramma's razendsnel worden nagemaakt. Het wordt steeds lastiger om nep van echt te onderscheiden, maar AI biedt ook enorme mogelijkheden voor iedereen. Er kleven nadelen aan, maar zeker ook voordelen. Wil jij weten hoe je hier veiliger en weerbaarder mee om kunt gaan? En wil je leren hoe je deze technologie juist kan benutten? Meld je dan snel aan voor de gratis informatiebijeenkomst over kunstmatige intelligentie.

Praktische informatie 

  • Datum: dinsdag 26 november 2024 
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: Dienstencentrum De Rode Loper, Paulus Potterplein 42, 5171 XJ Kaatsheuvel 
  • Deelname: gratis 
  • KLIK HIER om je aan te melden. Je hoeft geen lid te zijn
De informatiebijeenkomst is voor iedereen, die wilt weten wat AI inhoudt. Je hoeft geen voorkennis te hebben over dit onderwerp. Graag tot dan!