Ga op Safari in Kaatsheuvel en De Moer en vind alle ontsnapte dieren!

03 jun , 16:09 Nieuws
KAATSHEUVEL / DE MOER - Er is iets bijzonders gebeurd. Diverse dieren zijn ontsnapt uit de dierentuin en hebben zich verstopt in winkels en restaurants in en rondom Kaatsheuvel! Dit is jouw kans om op een spannend avontuur te gaan en ze allemaal terug te vinden.

Hoe werkt het?

  1. Verzamel je team: Nodig je ouders, opa, oma, broertjes, zusjes en vrienden uit om mee te doen aan dit geweldige avontuur.
  2. Pak de Safari plattegrond: Gebruik de speciale Safari plattegrond om te zien waar de dieren zich verstoppen. Deze plattegrond (papierformaat A3) is te verkrijgen bij de Albert Heijn en de Jumbo in het dorp of download de plattegrond (zie hieronder)
  3. Ga op zoek: Wandel door de straten van Kaatsheuvel en fiets naar De Moer en speur in winkels, restaurants en andere locaties naar de verstopte dieren. Kijk goed rond, want sommige dieren zijn echte meesters in verstoppen!

Download de Safari plattegrond

Wat moet je doen als je een dier hebt gevonden?

Als je een dier hebt gespot, noteer dan de naam ervan. Heb je alle verschillende dieren gevonden? Super! Ga dan naar het formulier bovenaan dit bericht en vul de namen in. Hoe meer dierennamen je invult hoe meer je kans maakt op een leuke prijs! Zet in het formulier ook de (voor)naam van je kind en de leeftijd!

Een extra verrassing!

Op woensdagmiddagen is er nog een speciale traktatie. Als je op zoek bent naar de dieren, kun je een muntje uit een echte schatkist krijgen! Met dit muntje kun je iets lekkers halen bij Albert Heijn en bij de Jumbo. Hoe cool is dat?



De schatkist staat bij Albert Heijnop woensdagmiddag 5 en 12 juni in de winkel van13.00 - 18.00 uur.
De schatkist staat bij Jumbo op woensdagmiddag 19 en 26 juni in de winkel van 12.00 - 18.00 uur.

Prijsjes

We verloten onder alle deelnemers diverse cadeaubonnen en bovendien hebben we twee extra prijzen te weten een zilveren panda beertjes ketting en een zilveren beertjes armband van Juwelier van Rooij.

Veel plezier en succes!

Dit avontuur is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om samen met je familie en vrienden Kaatsheuvel en De Moer te ontdekken. Dus trek je avontuurlijke schoenen aan, neem je Safari plattegrond mee en begin aan deze spannende zoektocht. We wensen je heel veel plezier en geluk met het vinden van alle dieren!

Vergeet niet om foto's te maken van jouw safari-avontuur en deze te delen met de hashtag #KidsSafariKaatsheuvel. We kunnen niet wachten om te zien hoe veel plezier jullie hebben gehad!