En SOT maar laaaauwen!

01 feb , 14:06 Nieuws
1000036091
KAATSHEUVEL - De spanning stijgt terwijl we aftellen naar carnaval, we kunnen eigenlijk niet meer wachten! Gelukkig kregen we afgelopen zaterdag al een voorproefje van al het moois dat ons te wachten staat.
De afgelopen weken hebben alle verenigingen in Turfstekerslaand keihard gewerkt aan prachtige creaties. Met verf, hout, papier-maché, stof en allerlei andere materialen zijn ze bezig geweest met het bouwen van wagens, het maken van kostuums en andere voorbereidingen.
Afgelopen zaterdag gingen het bestuur en de werkgroepen op pad om al deze creaties te bewonderen tijdens het bekende wagenslaauwen. Gewapend met versnaperingen bezochten ze alle locaties.
Hoewel we nog niet te veel willen verklappen over de carnavalswagens, kunnen we wel zeggen dat we enorm uitkijken naar de grote optocht op zondag 11 februari, wanneer de straten van Turfstekerslaand gevuld zullen zijn met prachtige creaties.
Maar er is ook een zorgelijke noot. Sommige verenigingen verkeren in moeilijke tijden. Hoewel er nog steeds enthousiaste mensen zijn die prachtige dingen willen bouwen, wordt het steeds lastiger. De bouwruimte is schaars en dat baart ons als SOT zorgen.
Achter de schermen proberen we van alles te regelen, maar het is een uitdaging. Als je ideeën hebt, horen we dat graag! Stuur ons een e-mail naar [email protected] .
Voor nu kijken we uit naar zondag 11 februari, waar we kunnen genieten van al het pracht en praal dat door de fantastische clubs van Turfstekerslaand is gemaakt. We zijn trots op ons Turfstekerslaand!
Alaaf,
SOT