De Kasteeldag met Sinterklaas en zijn Pieten komt eraan!

06 okt , 18:49 Nieuws
naamloos
Stichting Sinterklaas Loon op Zand
LOON OP ZAND - Op zaterdag 30 november openen de poorten van Het Witte Kasteel van 12:00 uur tot 16:00 uur voor een dag vol magie en plezier! Sinterklaas en zijn Pieten staan klaar om jullie te verwelkomen met geweldige activiteiten, spelletjes en lekkernijen.
Maar... er dreigt een klein probleem! Sinterklaas heeft laten weten dat hij tijdens deze Kasteeldag een paar extra hulppieten kan gebruiken. Dus, ben jij altijd al Piet in hart en nieren geweest? Trek dan je mooiste Pietenpak aan en kom de Sint en zijn Pieten een handje helpen! Ook hulpsinterklazen zijn meer dan welkom in hun prachtige kostuum.
Tickets zijn nu te bestellen via onze website voor €6,- per persoon! Bij het bestellen van de tickets kun je een specifieke tijd kiezen. Let op: de gereserveerde tijd is de echte aanvangstijd, dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Sinterklaas en zijn Pieten kunnen niet wachten om iedereen te ontmoeten in het prachtige kasteel. Laten wij er samen een onvergetelijke dag van maken voor jong en oud!