Asieldier van de maand: knappe kater Berry zoekt rustig huis met tuin

19 feb , 10:02 Nieuws
berry2
WAALWIJK - Berry is een rood met witte kater, geboren op 01-02-2018. Hij is bij ons terechtgekomen omdat hij binnenshuis begon te sproeien na twee verhuizingen. Voor zijn eerste verhuizing genoot Berry van zijn tijd buiten, waar hij graag rondstruinde en zijn geurtjes achterliet in de tuin. Na de verhuizingen was dit helaas niet meer mogelijk, en daarom verlangt Berry naar een huis waar hij weer naar buiten kan.
Om zijn tanden schoon te houden, eet Berry grote brokken. Hij stond eerder op dieetbrokjes vanwege zijn gewicht, maar dankzij zijn dieet is hij nu mooi op gewicht. Gedurende zijn verblijf in het asiel heeft Berry niet gesproeid en gebruikt hij netjes de kattenbak.
We zoeken een thuis voor Berry zonder andere huisdieren of kleine kinderen, omdat zij stress kunnen veroorzaken. Het ideale huis voor Berry heeft zowel binnen als buiten ruimte, bij voorkeur met een afgesloten tuin.
Berry is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid, en hij is gecastreerd. Als u denkt dat u Berry een fijn nieuw thuis kunt bieden, neem dan telefonisch contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken op 0416-333964.
Prof. Van ’t Hoffweg 7
5144 NS Waalwijk
Tel. 0416 333964
berry 1