Buren van de Brandweer presenteert: Atensjon!

Foto: Buren van de Brandweer

KAATSHEUVEL – De Kaatsheuvelse Kermis krijgt een vlammende zondag. Op zondag 7 juli slaan Buren van de Brandweer en restaurant XO de handen ineen. Zij organiseren van 14.00 tot 22.00 uur een openbaar evenement, genaamd Atensjon, op het Anton Pieckplein. Er wordt een podium, licht, geluid en een hoop gezelligheid het plein op gefietst.

De Kaatsheuvelse DJ-Act heeft in de 10 jaar dat zij alweer actief zijn naast grote festivals als Defqon.1 & Intents ook al vele kermissen gezien. Echter, zij misten op de kermis in hun eigen dorp nog een muzikaal evenement. Vroeger was er in de tijd van Ons Café, of eerder nog bij Café Jan Smit, altijd wat te doen. Maar dat is alweer een aantal jaren geleden. Wij willen dat graag weer jaarlijks terugbrengen.

Er is aan alle doelgroepen gedacht, dus ook aan de jongeren die normaal geen set kunnen bewonderen op een festival. Simpelweg omdat de meeste evenementen in de regio een minimumleeftijd hanteren. In de middag draait Buren van de Brandweer namelijk een speciale set voor de jeugd. Naast optredens van de jongens zelf nemen ook andere dj’s en speciale acts plaats op het podium. Wie dat allemaal zijn? Dan zul je toch echt gezellig een kijkje moeten komen nemen tijdens de eerste editie van Atensjon!

Meer informatie of alvast munten kopen in de presale met korting? Bezoek www.atensjon.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen