De schatkist van de Kaatsheuvel Kids Safari staat vandaag bij de Jumbo; kinderen zijn van harte welkom

KAATSHEUVEL – Op woensdag 19 juni staat de schatkist van de Kaatsheuvel Kids Safari voor de eerste keer bij de Jumbo in Kaatsheuvel. Alle kinderen mogen een muntje uit de schatkist halen, waarmee ze direct een leuke verrassing kunnen ophalen.

“De eerste twee weken zijn veel kinderen enthousiast op zoek gegaan naar alle 16 dieren,” vertelt Rolf Balkenende van de KaatsheuvelApp. “Ondertussen hebben veel kinderen de namen doorgegeven via de KaatsheuvelApp. We hebben ook veel leuke reacties binnengekregen over de Kids Safari.” Door de namen in te voeren via de app, maken de kinderen kans op verschillende cadeaubonnen en twee prachtige zilveren sieraden van Juwelier van Rooij.

Hoe doe je mee?

De 16 dieren van de Kaatsheuvel Kids Safari zijn verstopt in winkels en horecagelegenheden in Kaatsheuvel en De Moer. Download de safari-plattegrond via de KaatsheuvelApp of haal een plattegrond bij de Albert Heijn of de Jumbo. Ga op safari en geef de namen van de dieren door via de rubriek Acties en folders in de KaatsheuvelApp. Meedoen kan nog t/m 30 juni. Op 5 juli maken we de winnaars bekend.

We wensen alle deelnemers veel plezier met hun safari!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen