Scouting Martin Luther King viert 55-jarig jubileum met avontuurlijke jungledag

KAATSHEUVEL – Op zaterdag 8 juni vierde Scouting Martin Luther King uit Kaatsheuvel haar 55-jarig bestaan met een feestelijke dag voor alle leden. Het hoogtepunt van de dag was een grootse spellendag met het junglethema ‘Het verhaal van Yuxibu’.

De gehele dag stond bol van de activiteiten voor alle speltakken, variërend van jong tot oud. De jongste scouts konden zich uitleven op een avontuurlijke junglebaan, terwijl de oudere scouts hun vuurmaakvaardigheden konden testen. Andere spelelementen waren onder andere het dierengeluidenspel, het melkbussenspel, het maken van grottekeningen en ‘de vloer is lava’.

Naast deze activiteiten was er volop gelegenheid voor de leden om te socializen, herinneringen op te halen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Er waren diverse eet- en drinkgelegenheden waar iedereen kon genieten van heerlijke snacks en drankjes.

Het feestelijke jubileum was een groot succes en een dag om nooit te vergeten. Het was een perfecte mix van avontuur, creativiteit en gezelligheid, die de gemeenschap van Scouting Martin Luther King nog hechter heeft gemaakt.

>>> Bekijk hier alle foto’s (fotograaf Jan Heijs)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen