De “ALLES MAG WEG” Magazijn SALE JJ Footwear nu nog groter: JJ Footwear neemt ZOO Adventure over

Foto: JJ Footwear

WAALWIJK – De populaire Magazijn SALE van JJ Footwear wordt verder uitgebreid. Het populaire Outdoor schoenenmerk ZOO Adventure is overgenomen door JJ Footwear en op woensdag 29 mei, donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei vindt de “ALLES MAG WEG” Magazijn SALE plaats. Let op; Geen zaterdag verkoop meer, maar wel al op woensdag! Nu elke dag vanaf 9 uur tot 18 uur. Alles op het vertrouwde adres aan de Professor van ’t Hoffweg 14a in Waalwijk

JJ Footwear staat bekend door de continue focus op optimale kwaliteit en comfort, voor een betaalbare prijs. Dus leuke schoenen die perfect zitten en ook voor een wat grotere of bredere voet een modische oplossing bieden. Momenteel brengt JJ Footwear een uitgebreide collectie enkellaarsjes, sneakers en sandalen in het zomerseizoen. Prijzen tijdens deze “ALLES MAG WEG” magazijn Sale beginnen al bij €10 per paar. Cash betaling gewenst.

Het Outdoor Schoenen merk “ZOO Adventure” staat bekend om haar waterdichte enkellaarsjes en lange laarzen. In de zomer aangevuld met schoenen, sneakers en heel veel sportieve mocassins. Ook hier heel veel leuke aanbiedingen onder het motto “ALLES MAG WEG”, vanaf €10 per paar.

Deze “ALLES MAG WEG” magazijn SALE wordt groots gevierd met heel veel scherpe aanbiedingen, met kortingen die oplopen tot wel 90%. Alle maten worden verkocht, maar er zijn ook veel “monsters/samples” die goed aan de voetmaten 37 en 38 passen. Daarnaast is er een ruime keuze in sneakers, sandalen en enkellaarsjes. Bij alle schoenen en sneakers is er sprake van een verwisselbaar en uitneembaar voetbed, waardoor iedereen ook z’n eigen voetbedjes in deze schoenen kan leggen. Tevens zijn er weer een aantal herenschoenen te koop, zowel gekleed als sportief. De damesmaten van JJ Footwear gaan van 36 tot en met 44, de herenmaten van 40 tot en met 46.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen