De Boekenbank in Loon op Zand houdt een boekenmarkt op 1 juni

Foto: Henri Boer

LOON OP ZAND – Op 1 juni wordt er in Loon op Zand een boekenmarkt gehouden, georganiseerd door De Boekenbank. Misschien ken je De Boekenbank al, sinds 2015 gevestigd in het oude Rabobank-gebouw aan de Kerkstraat. Deze stichting verkoopt gelezen boeken met een tweeledig doel: boeken krijgen een tweede leven en de opbrengst gaat naar lokale goede doelen.

Op de boekenmarkt van 1 juni verkoopt De Boekenbank een breed assortiment aan zorgvuldig geselecteerde boeken. Alle boeken zijn donaties en alleen exemplaren in goede staat belanden op de tafels. Je vindt er boeken die je graag voor jezelf koopt of cadeau doet. Omdat wij de boeken krijgen, kunnen we ze tegen zeer voordelige prijzen verkopen: de meeste boeken kosten 1, 2 of 3 euro. Bijzondere boeken zijn apart geprijsd.

Het aanbod is divers: luchtige romans, diepgaande literatuur, kinderboeken voor jong en oud, thrillers, streekromans, waargebeurde verhalen, sportboeken, filosofie, geschiedenis, tuinieren, en nog veel meer. Kom zelf kijken en ontdek wat er allemaal te vinden is!

We hopen op veel belangstelling, want een goede verkoop betekent dat we meer kunnen schenken aan lokale goede doelen in de gemeente Loon op Zand. Via onder andere de wijkteams en de voedselbank hebben we al veel kunnen bijdragen aan mensen met financiële nood.

Daarnaast geven we met deze boekenmarkt alle boeken een tweede leven, wat perfect past in deze tijd waarin duurzaamheid belangrijk is voor ons allemaal.

Kom langs, verwen jezelf of iemand anders met een mooi, spannend, grappig of boeiend boek. Je bent van harte welkom op 1 juni tussen 10.00 en 16.00 uur op het Weteringplein in Loon op Zand.

Grijp je kans om voordelig boeken in te slaan voor de komende vakantie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen