De 40e jubileumeditie van het Moers Pinksterweekend staat voor de deur

Foto: Moers Pinksterweekend

DE MOER – Een gezellige pinkstermiddag met vermaak voor iedereen, dat is waar de pinkstermiddag van het Moers Pinksterweekend om bekend staat! Met dit jaar de 40e jubileumeditie op het programma. Het feestterrein in De Moer wordt op zondagmiddag 19 mei weer gevuld met liveoptredens, attracties, activiteiten en acts voor jong én oud.

De organisatie van het Moers Pinksterweekend zorgt al jaren voor vermaak voor het gehele gezin op de zondagmiddag. Met dit jaar de 40e jubileumeditie op het programma, dus is het tijd om groots uit te pakken. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, kunt u genieten van livemuziek op ons gezellige terras, van de band The Hillbilly Moonshiners, en hebben we ook een optreden van Zanger Kafke op het programma staan. Dat wil je toch niet missen?

De kinderen kunnen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten, zoals een treintje, trampolines, draaimolen, springkussens, snoepkraam, het laten zetten van glittertattoos of jezelf laten schminken, en ga zo maar door. Ook hebben we dit jaar weer een Formule 1 simulatie klaarstaan, zodat je de ware Max Verstappen in jezelf naar boven kunt laten komen! Verder wordt er een gezellige voetbalfun middag georganiseerd, waarbij allerlei voetbal gerelateerde activiteiten aan bod zullen komen. Helaas is de inschrijving hiervoor al volledig vol, dus aanmelden is niet meer mogelijk. Ook aan de stevige trek wordt gedacht op de zondagmiddag, met dit jaar een frietwagen en een loempiakraam aanwezig op ons terrein.

Bezoek van Ernst, Bobbie en de rest

Om deze 40e editie van het Moers Pinksterweekend extra speciaal te maken, verwelkomen we niemand minder dan Ernst, Bobbie en de rest! Wie kent ze niet van hun tv-programma’s en shows? Met hun geweldige humor en hartverwarmende optreden zullen ze deze middag nog onvergetelijker maken, zowel voor jong als oud! Het optreden begint om half 3.

Avondprogramma

Op zaterdagavond kunnen jullie genieten van optredens van Jody Bernal, Gullie, Legends, Beatcrooks en dit alles onder leiding van ons dj-duo LA Sound. Ook voor onze zondagavond hebben we een mooi programma klaarstaan, met onder andere Ammar, A*Fever – ABBA Tribute, Het Feestteam, onze enige echte DJ Willem de Wijs en de WC Experience! Nog geen tickets besteld, haal ze dan snel via onze website: www.moerspinksterweekend.nl

De entree voor zondagmiddag is volledig gratis, ook de activiteiten en attracties zijn kosteloos. We heten u van harte welkom op zondagmiddag 19 mei vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de Zijstraat in De Moer.

Kijk voor alle informatie en activiteiten op www.moerspinksterweekend.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen