Jongerencentrum Crossroads zoekt versterking en uitbreiding van het bestuur

Foto: Crossroads

KAATSHEUVEL – Jongerencentrum Crossroads is formeel Stichting Crossroads en elke stichting in Nederland behoort een bestuur te hebben. Wij zoeken versterking voor ons bestuur.

Ontzettend blij zijn wij met de groep vrijwilligers die wekelijks of maandelijks activiteiten organiseren voor o.a. de jeugd van Kaatsheuvel en omstreken. Maar zonder een bestuur kan de stichting niet bestaan!

We zijn dan ook op zoek naar nieuwe (extra) bestuursleden en bestuursleden die een taak als secretaris of penningmeester op zich willen nemen.

  • Wil je meer doen dan meehelpen bij of aan een activiteit kom dan in het bestuur. Je kunt dan nog meer meedenken over de ontwikkeling en toekomst van onze Stichting.
  • Wil je niet meehelpen bij activiteiten maar heb je ervaring als bestuurslid in een stichting of vereniging en nog wat vrijetijd beschikbaar, meld je dan aan als bestuurslid bij Crossroads.
  • Heb je ervaring met de taak als penningmeester of als administrateur, boekhouder en wil je iets betekenen voor Stichting Crossroads en haar bezoekers meld je dan aan als penningmeester.
  • Schrijf je makkelijk en vind je het leuk om zaken uit te zoeken, dan kan de taak van secretaris voor jou een mooie kans zijn om Stichting Crossroads te helpen.

Neem contact op met ons bestuur via [email protected], graag gaan we met je in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, te delen hoe vaak we vergaderen en hoeveel tijd we nu zelf als bestuur besteden aan de bestuurstaken.

Aarzel niet en besteed je vrije tijd plezierig en nuttig. We horen graag van je!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen