Jenaplan Basisschool de Vlinderboom in Loon op Zand bestaat 40 jaar

Foto:

LOON OP ZAND – Basisschool de Vlinderboom viert dit jaar haar 40-jarig bestaan op 7 en 8 mei 2024. Op woensdag 8 mei opent de Vlinderboom haar deuren voor een gezamenlijk feest. Van 11:00 tot 15:00 uur is iedereen welkom tijdens het Vlinderboom Festival.

Tijdens dit festival zijn er verschillende voorstellingen op het podium en kun je deelnemen aan workshops zoals slagwerk, film, filosofie en macramé. De workshops zijn toegankelijk voor verschillende leeftijden, maar de plaatsen zijn beperkt, dus vol is vol. In het beautylab kun je je nagels laten lakken, schminken en glittertattoo’s laten zetten. Geen feestje is compleet zonder muziek, dus tussen de voorstellingen door wordt er lekker gedanst op muziek. Buiten is er een springkussen en kun je genieten van hapjes en drankjes. Ook worden er ouderwetse Hollandse spelletjes gespeeld. Om 15:00 uur sluit de school samen met alle aanwezigen het festival af.

Op 8 mei, van 19:00 tot 22:00 uur, is er een reünie voor oud-leerlingen, ouders en voormalige stamgroepleiders van de Vlinderboom. Voor opgave en meer informatie over de reünie kun je mailen naar [email protected].

Op 7 mei viert de Vlinderboom haar 40-jarig bestaan met de leerlingen. De leerlingen strijden om de Cupcake Cup. In groepjes van verschillende leeftijden treffen ze in de ochtend voorbereidingen. Na de lunch gaan ze per groepje aan de slag met onder andere botercrème, fondant en sprinkels. Creativiteit, smaak en samenwerking staan centraal. Welk groepje maakt de feestelijkste cupcake en wint de Cup? Om half twee presenteren de kinderen hun creaties aan een jury. Na de uitreiking worden alle cupcakes opgegeten en eindigt de feestdag voor de kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen