Verhagen Kaatsheuvel gaat verder onder de vlag van VAN WIJLEN

Foto: VAN WIJLEN

SPRANG-CAPELLE – VAN WIJLEN heeft met ingang van 17 april Verhagen Kaatsheuvel overgenomen. Verhagen, oorspronkelijk opgericht in 1965 als loonbedrijf C.A. Verhagen, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in de sector van grond-, weg- en waterbouw.

Deze belangrijke stap is gezet vanwege het gebrek aan opvolging binnen Verhagen Kaatsheuvel zelf. De overname kwam tot stand door de ondertekening van een intentieverklaring op 18 oktober van vorig jaar.

Zowel de directies van Verhagen Kaatsheuvel als VAN WIJLEN zien veel overeenkomsten in hun waarden en hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen. Verhagen heeft vertrouwen in VAN WIJLEN als een betrouwbare regionale partner die zowel de continuïteit van het bedrijf als het welzijn van haar werknemers zal waarborgen.

Voor VAN WIJLEN betekent deze overname niet alleen een uitbreiding van haar activiteiten, maar ook een samensmelting van gedeelde waarden en visies, wat haar marktpositie verder versterkt. Dit wordt ondersteund door recente ontwikkelingen zoals het IBOR-contract met de gemeente Loon op Zand en de groeiende vraag naar haar diensten, die veelbelovende nieuwe kansen bieden.

We kijken vol verwachting uit naar deze nieuwe fase en zijn dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Verhagen Kaatsheuvel. We staan aan het begin van een toekomst vol groei en nieuwe mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen