Koningsspelen gemeente Loon op Zand geannuleerd

Foto: Rolf Balkenende

LOON OP ZAND – Na uitgebreid overleg en met veel twijfels heeft de organisatie van de Koningsspelen besloten om de geplande editie van 2024, die op vrijdag 19 april zou plaatsvinden, niet door te laten gaan.

De weersvoorspellingen blijven regen aangeven. De gras- en sportvelden zijn al nat en zullen nog natter worden. Dit zou betekenen dat de kinderen nat worden en koud krijgen en fietsers van de bovenbouw komen nat aankomen. De veiligheid is ook niet meer te garanderen.

Hoewel plezier voorop staat, zou dit onder deze omstandigheden aanzienlijk verminderd worden. Bovendien zijn er te weinig schuilmogelijkheden voor de grote groep deelnemers, Daarom is het voor nu de enige juiste en meest verstandige beslissing om de Koningsspelen af te gelasten.

De organsiatie deelt bericht met jullie, zodat scholen en ouders rekening kunnen houden met de wijzigingen in het programma. Veiligheid staat bij de organisatie voorop.

Met pijn in ons hart moeten we helaas de Koningsspelen voor de gemeente Loon op Zand van dit jaar annuleren.

Hoewel eerder al bekend was gemaakt dat Roy, Nikki en Jojanneke de organisatie van de Koningsspelen voor de gemeente Loon op Zand zouden neerleggen, voelt het voor hun nog niet afgerond en willen ze dit evenement niet zomaar laten vallen. Ze zullen de komende periode gebruiken om ervoor te zorgen dat de Koningsspelen in 2025 alsnog kunnen plaatsvinden.

Nikki, Roy, Maaike, Jojanneke

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen