20 april een avondje met Rob, Jos en disco Rian in Crossroads

Foto:

KAATSHEUVEL – Een avondje met enkel muziek uit de gemeente dat zal 20 april in Crossroads gaan gebeuren.

Muziek! Dat is het toverwoord in het leven van Jos Ansems. In zijn eerste levensjaar was dit al overduidelijk bij zijn ouders. Het huilen hield op als de muziek in huis wat harder werd gezet. Op school waren de juffen en meesters altijd erg onder de indruk van de zangkunsten van Joske. De cijfers voor muziek waren daarom altijd erg hoog. Als jong ventje stal hij al de harten van veel mensen met zijn zuivere sopraanstemmetje. Op jonge leeftijd proefde Jos dus al het succes en de aandacht die hij kreeg met zijn stem. En dat smaakte naar meer… Vanaf zijn 12de speelde hij regelmatig op feestjes. Samen met een drummer vermaakte Jos 18 jaar lang veel mensen met zijn accordeon, keyboard en stem als het duo ‘Longway.’ Tussendoor heeft Jos nog een paar jaar in de blues-rock formatie ´The Boozeband´ gezongen. Een erg leuke tijd, maar Jos was zelf niet tevreden over zijn eigen performance in deze stijl. Bovendien bleek Elvix, waar hij ondertussen ook de leadzang deed, steeds succesvoller te worden. Jos nam dus de beslissing te stoppen met the Boozeband en zich te geven voor de Elvis Presley Tributeband ´Elvix & The Hounddogs´. 7 jaar lang heeft deze band in kroegen, zalen, festivals en zelfs stadions de sterren van de hemel gespeeld. De reacties en recensies. Op 24 september 2006 sloot het doek met een geweldig afscheidsoptreden. Jos besloot om alleen verder te gaan. Aanvankelijk een beetje huiverig, want helemaal alleen op het podium, in plaats van met een spetterende band van 12 personen, is toch heel andere koek! Hoewel hij het zingen met een band nog steeds een van de leukste dingen vindt om te doen, voelt hij zich solo nu ook als een vis in het water. En dat voelt het publiek… Jos ook een uitstekende entertainer. Hij bespeelt het publiek en maakt van elk optreden een spetterend feest, waar nog veel over nabesproken wordt. De wereldberoemde zanger uit de Kets speelt deze avond een thuiswedstrijd.

Rob Grijsbach is een begrip in Kaatsheuvel en omstreken. Naast prins carnaval en zanger van het Nederlandstalige lied waagt deze held zich ook aan klassiekers van John Denver en andere.

Samen staan deze twee zangers van onze eigen bodem dus garant voor lekkere meezingers voor jong en oud. Dit alles omlijst door Dansdisco Rian. Deze dansdisco zorgt alweer 40 jaar dat de voetjes van de vloer gaan. Ook deze avond zullen ze u weer een topavond bezorgen.

Kom dus ook op zaterdag 20 April naar Crossroads, Dreefseweg 80 5172EA in Kaatsheuvel. De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree bedraagt in de vvk €10,00 ( www.qtickets.nl/crossroads en strings & things) en aan de deur € 15,-

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen