Mannenavond bij TOON

Foto:

WAALWIJK – Ongeveer iedere 6 weken is het mannenavond bij TOON. Het is fijn dat we regelmatig nieuwe gezichten welkom mogen heten.

We kunnen dan ook concluderen dat de mannenavond in een behoefte voorziet. Daarom een oproep aan alle mannen die nog twijfelen of diegenen die dit voor de eerste keer lezen, kom ook en sluit je aan. Er wordt gedeeld en geluisterd; soms bloedserieus en regelmatig ook gelachen. Alles daartussen is mogelijk. En of je nu ziek bent of op een andere manier te maken hebt met kanker; kom en geef je zelf deze kans.

De volgende mannenavond is op maandag 22 april. Deze avond staat ik het teken van de uitwisseling van gedachten, beelden en beschouwingen over stukjes tekst uit twee boekjes. Te weten: “Grote Panda & Kleine Draak” van James Norbury en “De Jongen, de Mol, de Vos en het Paard” van Charlie Mackesy.

Met veel plezier hebben we de inhoud van deze boekjes al eens gebruikt. En waarom van spijs veranderen als dit goed smaakt. Voldoende reden om op 22 april aanwezig te zijn. Graag vóóraf aanmelden via [email protected] of 0416 – 652734.

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 65 27 34
E. [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen