Royal Rock Night met Lost InSanity & East Tannix bij De Gildenbond

Foto:

KAATSHEUVEL – Op vrijdagavond 26 april staat de Royal Rock Night gepland in de Gildenbond, met optredens van 2 rockbands: Lost InSanity en East Tannix.

Lost InSanity komt voort uit een voormalige all-girls band, waarin twee vrouwelijke leden al vele podia hadden veroverd. In 2008 werden Patricia en Peggy herenigd, en zo werd een nieuwe Lost InSanity geboren, met veel succes!

East Tannix vindt zijn oorsprong in Kaatsheuvel en na enkele wijzigingen in de samenstelling hebben deze “oude rotten” elkaar helemaal gevonden. Met al veel podiumervaring hebben de heren een sterke klik onderling en zijn ze klaar om met hun onconventionele rockcovers het publiek te veroveren!

Met een repertoire dat varieert van ZZ Top tot Creed en van Thin Lizzy tot Queens of the Stone Age, belooft het een avond vol energie te worden. Met de broers Wout en Bob die beide de vocals voor hun rekening nemen, terwijl Toon met finesse zijn basgitaar bespeelt en Mari zijn drumstokken stukslaat op zijn “Pearl”, staat East Tannix garant voor een rockfeest waarbij stilstaan geen optie is!

De zaal opent om 20:30 uur en het rockconcert begint om 21:00 uur.

Tickets zijn online verkrijgbaar voor € 7,50 via de volgende link.

Ook kunnen toegangstickets aan de zaal worden gekocht voor € 7,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen