Kees de Haas nieuwe gemeentesecretaris Loon op Zand

Foto: Gemeente Loon op Zand

Kees de Haas start per 1 juli 2024 als gemeentesecretaris / algemeen directeur voor de gemeente Loon op Zand. Hij volgt hiermee interim-gemeentesecretaris Nico van Mourik op. Hiermee krijgt de gemeente weer een vaste gemeentesecretaris om de toekomst mee in te gaan.

Een stevige basis voor verdere groei

Onder leiding van interim-gemeentesecretaris Nico van Mourik werd de nieuwe organisatiestructuur geïmplementeerd. Van Mourik heeft de afgelopen tijd bijgedragen aan een solide ambtelijke organisatie die klaar is voor de toekomst. Nu geeft hij vol vertrouwen het stokje door aan Kees de Haas.

“Ervaren manager met aandacht voor de samenleving”

“Met Kees verwelkomen we niet alleen een ervaren manager, maar ook iemand met aandacht voor de samenleving”, zegt burgemeester Hanne van Aart. “Hij staat bekend om zijn mensgerichte aanpak.” De Haas kijkt enthousiast uit naar zijn nieuwe rol: “Als gemeentesecretaris en algemeen directeur is het mijn taak om samen met het college en alle betrokken ambtenaren te werken aan een gemeente waar iedereen zich gehoord en betrokken voelt. Daar kom ik in Loon op Zand graag mijn bijdrage aan leveren.”

Achtergrond Kees de Haas

De Haas studeerde Econometrie en behaalde een MBA-titel aan de Rotterdam School of Management. Met ervaring in diverse leidinggevende functies binnen zowel het bedrijfsleven als bij verschillende grotere en kleinere gemeenten, brengt De Haas een schat aan ervaring mee naar Loon op Zand. Zo heeft hij lange tijd gewerkt binnen het sociaal domein in de gemeente Almere en was eerder gemeentesecretaris in Sliedrecht en Rozendaal. Momenteel is De Haas interim-manager bij de gemeente Nuenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen