Asieldier van de maand april is Mick, een Middenslag Schnauzer van 9 jaar

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Mick is een Middenslag Schnauzer, geboren op 14 mei 2014. Hij komt uit een situatie waarin hij helaas weinig heeft geleerd. Op zijn oude dag heeft hij beginnende staar aan beide ogen. We zijn momenteel bezig hem te leren lopen aan de riem, wat langzaam de goede kant op gaat. Aan zijn zindelijkheid moet nog gewerkt worden, aangezien hij nog markeert.

Mick zoekt een rustig huis met een tuin waarin hij lekker kan rondstruinen. Hoewel hij nu aan de riem kan lopen, begrijpt hij nog niet helemaal wat de bedoeling daarvan is. In het begin zal Mick zijn behoeften in de tuin moeten doen. Mick heeft wat tijd nodig om te wennen aan vreemde mensen. Als er hekwerk tussen hem en de mensen zit, is dat prima. Maar zodra het hekwerk weg is, vindt hij iedereen eng en zal hij voorzichtig proberen toenadering te zoeken.

Voor Mick zoeken we een rustig huishouden, mogelijk met een andere stabiele hond die hem kan laten zien dat het leven aan de riem ook leuk kan zijn. We zoeken mensen die Mick verder willen en kunnen socialiseren, die hem de tijd gunnen om tot een volwaardige huisgenoot te groeien en begrip hebben voor zijn verleden.

Mick is een ongecastreerde reu. Hij is gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.

Denkt u dat u Mick een leuk thuis kunt bieden? Stuur dan een uitgebreide e-mail naar [email protected] met daarin uw woonsituatie, werk en gezinssituatie. Dan kunnen we een kennismaking inplannen. Meer informatie over ons asiel is te vinden op: dierenasiel-waalwijk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen