Drongelse rommelmarkt

Foto: Stichting Dorpsbelangen Drongelen

DRONGELEN – Over een paar weken wordt de 3e editie van Drongelse rommelmarkt georganiseerd bij Dorpshuis De Oude School in Drongelen. En wel op zaterdag 18 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur.

De vorige 2 edities werden goed bezocht. Niet alleen door mensen uit Altena, maar ook bijvoorbeeld door mensen uit de gemeentes Waalwijk en Loon op Zand. Er waren ook verkopers uit deze plaatsen.

Rondom het dorpshuis komen de kramen te staan. De kramen zijn 3 meter breed. Een kraam kost € 22,50. Daarnaast moet er een borg betaald worden van € 20,00. Deze borg kan direct na afloop van de rommelmarkt bij de marktmeester weer worden opgehaald. De borg wordt gevraagd, om te voorkomen dat verkopers voortijdig de markt met hun koopwaar verlaten. En dat is natuurlijk niet eerlijk tegenover de andere verkopers en bezoekers.

Wil jij op de rommelmarkt staan en je spullen verkopen, meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]

Maar behalve de kramen, zal er ook een springkussen komen te staan voor de kinderen. De bar en het terras zijn ook geopend. Dus het is niet alleen over de rommelmarkt struinen en zoeken naar een koopje. De gezelligheid is ook belangrijk! Gezellig op het terras met een drankje even bijkletsen met een bekende die je tegenkomt. En krijg je honger, dan kan je bij het dorpshuis ook terecht om te eten. En dat allemaal met muziek op de achtergrond, want Polderradio zal live gaan uitzenden vanaf de rommelmarkt.

Ga jij op zaterdag 18 mei naar de overkant van de Bergsche Maas? De entree van de rommelmarkt is uiteraard gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen