Nieuwe start- en finishlocaties bij 50e Avondvierdaagse Stichting Loduka Loon op Zand

Foto: Jan Heijs

LOON OP ZAND – Voor de 50e keer zal in Loon op Zand de Avondvierdaagse plaatsvinden. Van 13 mei tot en met 16 mei kunnen wandelliefhebbers weer genieten van prachtige wandelroutes door de bosrijke omgeving van Loon op Zand.

Helaas hebben we als organisatie te maken gekregen met een uitdaging door het sluiten van de Wetering. Juist nu, tijdens onze jubileumeditie, moesten we op zoek naar alternatieve start- en finishlocaties. Na intensief overleg met de scholen De Blokkendoos en de Lage Weijkens zijn we eruit gekomen. Voor het eerst zullen we vanuit twee verschillende locaties starten en finishen:

  • Op 13 mei (start Avondvierdaagse) en 14 mei is de start en finish bij De Blokkendoos.
  • Op 15 en 16 mei (finish Avondvierdaagse) starten en eindigen we bij de Lage Weijkens.

Deze aanpassing brengt ook voor ons team van vrijwilligers de nodige uitdagingen met zich mee, zoals het aanpassen van de parcoursen, het organiseren van posten, traktaties en het regelen van verkeersregelaars. Ook de intocht op donderdagavond zal een andere invulling krijgen.

De starttijden blijven elke avond hetzelfde, namelijk om 18.30 uur. Aanmelden en afmelden kan vanaf de speelplaatsen van De Blokkendoos en de Lage Weijkens.

Als organisatie, Stichting Avondvierdaagse Loduka Loon op Zand, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen tijdens deze dagen. Mocht je interesse hebben om te helpen, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Frans Basters (0644540205) of Ad Leermakers (0620162954).

Ben jij erbij van 13 t/m 16 mei? Wij hopen van wel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen