United We Stand en Underaged op 16 maart in Crossroads

Underaged
Underaged
Foto: Eigengeraaid

KAATSHEUVEL – Op 16 maart brengen United We Stand en UnderAged jonge energie naar het podium van Crossroads. Hoewel de leden van deze bands nog jong zijn, hebben ze elk op hun eigen manier al een flinke reputatie opgebouwd in de muziekwereld.

United We Stand is een punk/rockband uit de regio Waalwijk, die voornamelijk hun eigen nummers schrijft en speelt. Deze band heeft al eens twee avonden in het voorprogramma van PD gestaan op ons podium. UWS bestaat uit Norain op zang, Dennes en Ruben op gitaar, Rami op bas en Roy op drums.

UnderAged is een hardrock coverband uit de omgeving van Kaatsheuvel en Waalwijk. In januari 2018 bundelden de 6 vrienden, die al in verschillende bands speelden, hun krachten. Na slechts een maand oefenen in de repetitieruimte, hadden ze al hun eerste optreden in Hilvarenbeek. Hoewel ze bekende klassiekers als “Enter Sandman” en “Highway to Hell” spelen, heeft UnderAged een breed repertoire, van Red Hot Chili Peppers tot Rage Against The Machine. De band bestaat uit Nikki op zang, Rowan en Tim op gitaar, Bella op zang, Joris op drums en Mick op bas.

Veel van de muzikanten die deze avond optreden, zijn ooit begonnen via de popklassen van het Dr. Mollercollege, waar ze veel aan te danken hebben, waaronder hun onderlinge vriendschap.

Dus kom gezellig een avondje headbangen en genieten van deze twee bands op zaterdag 16 maart in Crossroads, gelegen aan Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. De zaal opent om 20.00 uur en de entree is gratis!

United We Stand
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen