Wandelend netwerken met andere ondernemende mensen

Foto: Walking Network

WAALWIJK – Netwerkbijeenkomsten zijn er genoeg, maar meestal heeft dat een zakelijke insteek. Walking Network is er niet voor ondernemers alleen, maar óók voor particulieren. Daarnaast is het actief, en niets zo verbindend als een gezamenlijke activiteit! Het aanknopen van een gesprek is veel eenvoudiger: Walk and Talk!

Ben jij een ondernemend iemand, bijvoorbeeld in een club of vereniging, met een startend bedrijfje of met een uit de hand gelopen hobby? En zou je het soms handig vinden om mensen te kennen met andere vaardigheden, kennis of connecties die jouw activiteiten een zetje in de rug kunnen geven? Of hoe zou het zijn als jouw plannen in een stroomversnelling komen door spontane samenwerkingen?

Via via

Een warm netwerk is meer dan visitekaartjes of contactgegevens uitwisselen. Elkaar iets gunnen begint bij het maken van verbinding met anderen. De kracht van ‘via-via’! Een wandeling biedt de ideale aanknopingspunten daarvoor, zeker als je vaker meegaat en ook na afloop nog even napraat bij een kop koffie.

Kruisbestuiving

Walking Network is uniek vanwege de kruisbestuiving tussen zakelijk en niet-zakelijk. De mogelijke connecties zijn dan ook eindeloos. En het komt allemaal spontaan tot stand tijdens een informele wandeling.

Doelgroep

Ben jij ondernemend en heb je behoefte aan nieuwe ideeën, connecties, kennis, ‘kruiwagens’, ondersteuning en samenwerkingen, of lijkt het je leuk om anderen met jouw kennis en vaardigheden verder te kunnen helpen? Sluit je dan vooral aan bij dit wandelend netwerk en ontdek wat er in de regio Waalwijk allemaal mogelijk is!

Waar en wanneer

Op 10 maart (en daarna elke 2e zondag van de maand) vertrekt de groep om 9:30 uur bij restaurant De Galgenwiel, meedoen is gratis. Na afloop kun je op eigen kosten nog gezellig napraten. Voor meer informatie en de actuele wandelingen, kijk dan op www.walkingnetwork.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen