Jubileumeditie Kaatsheuvelse Dorpskwis

Teamcaptainsavond
Teamcaptainsavond
Foto: Kaatsheuvelse Dorpskwis

KAATSHEUVEL – Zaterdag 9 maart komen ze weer van alle kanten door het dorp aanrijden; fanatieke teamsleden die meedoen aan de jubileumeditie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis!

Afgelopen vrijdagavond was het weer zover; de teamcaptainsavond die altijd een week voorafgaande aan de kwis plaatsvindt bracht van ieder team 2 mensen naar de theaterzaal in het Klavier. Daar werd de toon voor de kwis zelf gezet; met uitleg door Louis over de ins-en outs vanuit de organisatie, hints die Anita deelde, Jos die vertelde over de feestavond waarop de uitslag bekend wordt gemaakt en Gerdy die kort uitleg gaf over hoe de kwisavond daadwerkelijk in elkaar steekt! De teamcaptainsavond werd (al dan niet stiekem) opgenomen, aantekeningen werden gemaakt en vooral werd veel plezier en enthousiasme vanuit de teamcaptains met ons als organisatie gedeeld.

We hebben er zin in! Vooral ook omdat we dit jaar onze jubileumeditie vieren. De Kaatsheuvelse Dorpskwis is ooit ontstaan na opening van ‘Het Klavier’, omdat we eindelijk een bruisend dorpshart hadden, kwam een groep inwoners samen omdat ze dat een goede reden vonden om iets te gaan organiseren in het dorp waardoor alle generaties samen konden komen. En dat lukte! In de jaren die volgden hebben we veel teams voorbij zien komen.

Dit jaar gaan 59 teams, met 900 deelnemers meedoen. 7 teams doen al voor de 5e keer mee, we hebben weer nieuwe teams mogen verwelkomen en ook een aantal vrijwilligers die ons andere jaren op de kwisavond hielpen en die toen zagen hoe leuk het was hebben dit jaar met een eigen team ingeschreven….kortom, de kwis bewijst dat een dorp generaties bij elkaar kan brengen en veel saamhorigheid kan brengen.

Zie je zaterdag tussen 18:30 en 0:00 mensen iets te gedreven door het dorp fietsen? Of krijg je een vaag telefoontje van je neef met een vraag over jouw straat? Denk je ‘wat betekenen al die versierde huizen in het dorp’? We geven je alvast het antwoord; zo weet je dat de Kaatsheuvelse Dorpskwis weer gespeeld wordt!
Wij als organisatie zijn er na alle voorbereidingen weer klaar voor en hopen op een geweldige jubileum-dorpskwisavond! Na 9 maart gaan we alles nakijken waardoor we op 23 maart de winnaar van deze editie tijdens de feestavond bekend kunnen maken!

Doe je dit jaar niet mee, maar wil je wel weten wat er gebeurd? Kijk dan ook eens op onze facebookpagina. Maar ook op onze website dorpskwis.nl vind je meer info over de Dorpskwis.

Organisatie De Kaatsheuvelse Dorpskwis:
Louis, Jos, Laura, Eric, Sietske, Anita, Stan, Melanie, Edwin, Harry en Gerdy

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen