De 40e jubileumeditie van het Moers Pinksterweekend staat voor de deur

Foto: Moers Pinksterweekend

DE MOER – Het aftellen is begonnen voor de 40e jubileumeditie van het Moers Pinksterweekend, dat zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 mei. Op beide avonden hopen we de tent weer opnieuw volledig uitverkocht te krijgen, door middel van een aantal grote artiesten en bands te verwelkomen. Ook op de zondagmiddag staat het feestterrein in De Moer weer bol van allerlei gratis optredens, attracties en activiteiten voor jong en oud.

Avondprogramma

Vanwege het 40-jarig bestaan zal deze editie een speciaal tintje hebben, en pakken we dit jaar groots uit. Dit willen we weer gaan doen samen met jullie, om er samen weer twee avonden volop feest van te maken in onze tent. Hiervoor hebben we opnieuw een groot aantal artiesten en bands geregeld om de tent weer volledig uit te verkopen! De zaterdagavond met optredens van Jody Bernal, Gullie, Legends, Beatcrooks en dit alles onder leiding van ons dj-duo LA Sound. Ook voor zondagavond hebben we een mooi programma klaarstaan, deze bestaat dan ook uit Ammar, A*Fever – ABBA Tribute, Het Feestteam, onze enige echte DJ Willem de Wijs en de WC Experience, die dit jaar ook iets moois te vieren hebben, namelijk hun 35-jarig bestaan!

De regular tickets kosten €22,- per stuk, en voor de èchte vroege vogels kosten deze €20,- per stuk. Voor €38,- kun je een combikaart voor beide avonden kopen. Deze tickets zijn vanaf aankomende vrijdag 1 maart om 19:00 te bestellen op www.moerspinksterweekend.nl.

Zondagmiddag

Ook dit jaar zorgen wij als organisatie voor vermaak voor het hele gezin op de zondagmiddag. Terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op het afgesloten buitenterrein, kunt u lekker genieten van livemuziek en optredens op ons gezellige terras. Verder kunnen de kinderen zich vermaken met een van de vele attracties of activiteiten die we klaar hebben staan, draaimolen, treintje, trampolines, suikerspin, snoepkraam, het laten zetten van glittertattoos of jezelf laten schminken en ga zo maar door. Verder hebben we dit jaar ook weer een Formule 1 simulatie klaarstaan, zodat je de ware Max Verstappen in jezelf naar boven kan laten komen!

De entree voor zondagmiddag is volledig gratis, ook de activiteiten en attracties zijn kosteloos. We heten u graag van harte welkom op zondagmiddag 19 mei vanaf 13:00 op het evenemententerrein aan de Zijstraat in De Moer.

Kijk voor alle informatie en activiteiten op www.moerspinksterweekend.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen