Open dag tijdelijke crisisnoodopvang Dodenauweg Kaatsheuvel

Foto: Gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL – Op zaterdag 3 februari tussen 10.00 en 12.00 uur nodigt de gemeente Loon op Zand u van harte uit voor de open dag bij de crisisnoodopvang aan de Dodenauweg in Kaatsheuvel.

Tijdens deze open dag krijgt u de kans om de locatie en faciliteiten van de tijdelijke noodopvang te verkennen, die binnenkort onderdak zal bieden aan 150 vluchtelingen.

Burgemeester Hanne van Aart zal u persoonlijk verwelkomen tijdens dit evenement. U krijgt de gelegenheid om een deel van de woonunits te bekijken en een rondleiding te krijgen door de gezamenlijke ruimtes waar bewoners samenkomen, koken, eten en deelnemen aan verschillende activiteiten. Er is tevens ruimte om vragen te stellen en u aan te melden als vrijwilliger.

Bent u benieuwd? Meld u dan aan via [email protected].┬áDe gemeente adviseert u om te voet of per fiets te komen, aangezien parkeren rondom het terrein van de opvanglocatie niet mogelijk is.

Als u niet in staat bent om op 3 februari aanwezig te zijn, organiseert de gemeente later nog een open dag op het terrein. Tijdens deze gelegenheid zullen ook de nieuwe bewoners van Kaatsheuvel aanwezig zijn om kennis te maken met de omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen