Juwelier van Rooij verdwijnt na 88 jaar uit het straatbeeld, opheffingsuitverkoop start 18 januari

Foto: Juwelier van Rooij

KAATSHEUVEL – Juwelier van Rooij, gevestigd aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel, heeft aangekondigd hun winkel te sluiten. Deze beslissing werd vandaag publiekelijk gemaakt via hun Facebookpagina.

Vanaf 18 januari gaat de opheffingsuitverkoop van start, waarbij klanten kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen. Het is een afscheid met mooie aanbiedingen voor alle trouwe klanten die gedurende de jaren de juwelier hebben gesteund.

Facebookpost Juwelier van Rooij

Het hoge woord is eruit…wij hebben besloten om te stoppen met de winkel. Het is natuurlijk erg dubbel, de zaak bestaat inmiddels 88 jaar en wij hebben het altijd ontzettend graag gedaan maar het is niet zomaar iets. Met een eigen onderneming ben je 24/7 bezig en dat is wat steeds moeilijker wordt. Onze gezondheid laat ons nogal eens in de steek en dat heeft de doorslag gegeven om ermee te gaan stoppen. Wij hebben nog geen definitieve datum om te gaan stoppen maar dat laten wij zeker op tijd weten. Tot die tijd kunt u nog gewoon binnen lopen voor info en aanbiedingen.

Wij hebben een fantastische tijd in de winkel gehad samen met mijn moeder die maar liefst 60 jaar het boegbeeld is geweest en onze verkoopster Serba. Dank natuurlijk aan mijn opa en oma die de winkel in 1936 zijn begonnen, en dank aan mijn vader en moeder! Natuurlijk heel veel dank aan onze lieve en fijne klanten! Dank voor de mooie tijd met alle fijne en gezellige praatjes, dank voor alle winkelbezoeken. Wij gaan jullie zeker enorm missen….maar wij zijn er nog. Vanaf donderdag 18 januari gaan wij starten met heel veel aanbiedingen …. u bent van harte welkom !

Een hartelijke groet, Gerard en Nathalie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen