Vijfde editie Kaatsheuvelse Dorpskwis, inschrijving start 8 december

Foto: De Kaatsheuvelse Dorpskwis

KAATSHEUVEL – Na vier prachtige edities is de organisatie van de Kaatsheuvelse Dorpskwis volop bezig met de organisatie van maar liefst de vijfde Dorpskwis in ons mooie dorp Kaatsheuvel! De Kwis is op 9 maart en 2 weken later, op 23 maart zullen we de uitslag tijdens de feestavond bekend maken. De inschrijving is op vrijdagavond 8 december in het Klavier, dus formeer je team en stuur iemand naar de inschrijvingsavond!

Hoe werkt het ook alweer? Met een team van 10 tot 15 personen doe je mee aan een Dorpskwis waarbij je tientallen vragen moet beantwoorden in het Kwisboek, rond gaat fietsen op zoek naar antwoorden van sponsorvragen en je doet heuse doe-opdrachten door het hele dorp. Dit jaar hebben we enkele nieuwsmeldingen: er zijn dit jaar namelijk méér doe-opdrachten dan de afgelopen jaren én je kunt je individueel of met een kleiner groepje inschrijven! Dit jaar is voor het eerst de mogelijkheid om je tot maximaal zes personen aan te melden. Wij zullen als organisatie zorgen dat je toch mee kan doen, ook als je geen heel team bij elkaar gesprokkeld krijgt.

Vrijdag 8 december is de inschrijving dan echt. Van 17:05 tot 19:05 zitten wij in het Klavier om jullie welkom te heten en in te schrijven. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol! Ook als je al weet dat je zeker mee kunt doen, of sponsor bent met een voorinschrijving is het de bedoeling dat je je toch komt inschrijven. Laat even bij iemand van onze organisatie weten dat je er bent, dan kunnen wij dit goed in de administratie verwerken.

Wil je weten hoe het ook alweer werkt, zo’n Dorpskwis? Of ben je benieuwd naar hoe teams die alle edities al hebben meegedaan terugkijken op de vorige jaren? Kijk dan vooral op onze socials en website www.dekaatsheuvelsedorpskwis.nl!

Kortom: Roep je buurt weer bijeen, verzamel je vrienden of familie, motiveer je sportteam of stuur weer een appje in die groepsapp van een paar jaar terug!

We hopen veel van jullie te zien op 8 december!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen