Jubileumavond coverband Backstage levert ruim 1100 euro op voor de Hersenstichting

Afgelopen zaterdagavond was het dan zover, Coverband Backstage vierde haar 20-jarig jubileum in JC Crossroads in Kaatsheuvel. Coverband Backstage is een 10-koppige band die muziek brengt uit de jaren 70-80 tot hedendaagse top40-hits en een breed scala aan muzikale stijlen speelt.

Al 20 jaar spelen zij op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Met een repertoire dat alles omvat van klassieke hits van Bon Jovi en Tina Turner tot moderne populaire nummers van artiesten als Bruno Mars en David Guetta, heeft de band iets te bieden voor iedereen. Zo ook afgelopen zaterdag.

Backstage had aan haar jubileumviering een goed doel gekoppeld. Met een benefiet-avond werd geld ingezameld voor de Hersenstichting. Om 20:00 uur ging de zaal open en de eerste gasten werden magisch ontvangen door goochelaar Stan. Om 20:45 uur beklommen de leden van de jubilerende band voor het eerst het podium. Later die avond verzorgden zij nog twee maal een spettende optreden.

Tussendoor zorgden een aantal gast-artiesten voor een afwisselend programma. Zangeres Nataz, de dames van Half Past 10 en Frank van Zon, alias Meat Love hebben belangeloos medewerking verleend om deze avond tot een succes te maken. Familie, vrienden en trouwe fans van de band hebben tot in de late uurtje kunnen genieten van een zeer geslaagde avond.

De opbrengt van de entreegelden, een percentage van de consumptie-omzet en de opbrengst van een loterij zijn ten goede gekomen van de Hersenstichting. In totaal is een bedrag van € 1137,84 opgehaald voor dit goede doel.

Coverband Backstage kijkt terug op een fantastische jubileumavond en wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen